Her yıl Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sınıflar Arası futbol Turnuvası’nın 8.’si sona erdi.
61 takımın katıldığı turnuvanın final maçına; Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt, Atakum Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Saral Sarıalioğlu, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Heyecan ve çekişmeyle geçen final maçında Çevre Mühendisliği Bölümü ve Kimya Mühendisliği Bölümü karşılaştı. Çevre Mühendisliği Bölümü attığı 1 gol ile turnuvanın 1.’si oldu. Turnuvada Kimya Mühendisliği Bölümü 2., Coğrafya Bölümü 3. oldu.
Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Selahattin Özyurt 1. olan Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerine ödüllerini takdim ederken, Atakum Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran 2. olan takıma, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Saral Sarıalioğlu se 3. olan takıma madalya ve kupalarını takdim etti. OMÜ Öğrenci Konseyi ise 1. olan takıma 2 bin TL, 2.’ye bin TL ve 3.’ye 500 TL para ödülü verdi.