Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Hep beraber 15 Temmuz hain ve alçakça FETÖ darbe girişimine karşı dimdik ayakta durduk. Bu sarsılmaz birlikteliğimiz ve kardeşlik hukukumuz her zaman devam etmelidir” dedi.
FETÖ’nün darbe girişimi sonrası sokağa dökülen vatandaşların meydanlardaki "demokrasi nöbeti" Samsun’un Bafra ilçesinde de devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları dolduran halk, 17. günde de demokrasi nöbetine coşkuyla devam ediyor. Yeni Kent Meydanı’na toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto etti.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kent Meydanı’nda devam eden Demokrasi Nöbeti’nde yaptığı konuşmasında Bayrak şiirini okudu. AK Parti ailesi yanında MHP ve CHP liderleri ile mensuplarına teşekkür etti. Başkan Şahin’in birleştirici konuşması meydanı dolduran vatandaşlar tarafından alkışlandı. Şahin, "Asil ve aziz milletimiz 15 Temmuz’da bir destan yazmış ve bu destanı devam ettirmektedir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’mızda da 15 Temmuz’da demokrasimize, millet iradesine, ülkemizin geleceğine, birlik ve beraberliğimize, seçilmiş hükümetimize, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza yarınlarımıza sahip çıktınız. İlk andan itibaren kenetlendiniz, meydanlarda oldunuz hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Hep beraber 15 Temmuz hain ve alçakça FETÖ darbe girişimine karşı dimdik ayakta durduk. Millet iradesi, demokrasi, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimizin yanında olduk. Bu sarsılmaz birlikteliğimiz ve kardeşlik hukukumuz her zaman devam etmelidir. Bizler bir ve beraber oldukça hiç bir ihanet başarıya ulaşamayacaktır. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelecek emre göre demokrasi nöbetimizin devam edeceğini hep birlikte söyledik. 7 Ağustos’a kadar inşallah meydanlarda olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.