Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) her yıl geleneksel hale getirdiği Berat Kandili kutlaması yine yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Berat Kandili dolayısıyla Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Kur’an-ı Kerim ve mevlit okutuldu. Gürbüz Camii’nde düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceyi idrak etmek isteyen yüzlerce vatandaş camiye akın etti.
Mevlit programına, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Mobilyacılar Odası Başkanı İbrahim Ülker, Samsun TSO personeli de katıldı. Gürbüz Camii’nin adeta hıncahınç dolu olduğu gecede akşam namazına müteakip Kur’an-ı Kerim ve mevlit okundu. Maneviyat duygusunun en üst düzeyde yaşandığı gece, yapılan dualarla sona erdi.
Berat Kandili sonrası ise vatandaşlara çeşitli ikramda bulunuldu. Bu arada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, toplantı programından dolayı cenaze törenine katılamadığı, halasını kaybeden Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na da başsağlığında bulundu.