Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi tarafından 21-22 Ekim tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirilecek olan “TİSKON 2017-V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi” çalışmaları kapsamında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Şahin ziyaret edildi.
Ziyarete Makina Mühendisleri Odası Samsun Yönetim Kurulu ve TİSKON 2017 Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, KOSGEB Samsun İl Müdürü ve TİSKON 2017 Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Dursunoğlu katıldı.
Ziyarette TİSKON 2017 - V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi’nin ana teması, yapılacağı yer ve Avrupa İşletmeler Ağında bulunan 600 ofise duyurusunun yapılarak kongreye yabancı katılımcının arttırılması konuları görüşüldü.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, gelinen süreçte Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi konusunda ciddi bir birikimine sahip olduğunu, ilgili kurum ve kuruluşlar ile bu birikimleri paylaştıklarını söyledi. Türkiye’de tıbbi cihaz imalat sanayi sektörünün gelişim sürecine katkı koymaya çalıştıklarını belirten Gürkan, yapılan çalışmalar ve değerlendirmeler sonucunda TİSKON 2017-V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi’nin Makina Mühendisleri Odası 46. Dönem Çalışma Programı kapsamına alınarak 2017 yılında Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube sekretaryalığında Samsun’da düzenleneceğini ifade etti.
Gürkan ayrıca, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’na TİSKON 2017 Kongresi’ne vereceği destekten dolayı teşekkür etti.