Son zamanlarda yaşanan terör olaylarını protesto etmek için Samsunlu modifiye tutkunları konvoy düzenledi.

Samsun’da Toyota Clup ve Honda Garage üyeleri tarafından şehitlere saygı ve terör olaylarını protesto etmek için konvoy yapıldı. Bir hafta boyunca sosyal paylaşım sitelerinden yaptıkları duyurularla haberleşen modifiye tutkunları unutulmayacak bir geceye imza attı.

Yaklaşık 40 aracın bulunduğu konvoy Batı Park’tan başlayarak Atakum sahilinden devam edip, Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Türk bayraklarıyla süslenen araçlarla halkın yoğun olduğu bölgelere giren modifiye tutkunları zaman zaman trafiği keserek, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde sloganlar attı. Atılan sloganlara vatandaşlar da karşılık verdi.

Grup üyeleri daha sonra, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yer alan Kato Dağı’nda çıkan çatışmada Samsunlu özel harekat polisi Mesut Yılmaz, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi Tendürek Dağı’nda yapılan operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Özdemir ve Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın ailelerine başsağlığı diledi.