Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Şehit Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Cuma namazı öncesinde şehidin baba evinin bulunduğu Havza Aslançayır Mahallesi’nde gerçekleşen ziyarette Şahin ve Yılmaz’a; Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçe emniyet müdürü ve ilçe komutanı eşlik etti.
YILMAZ: "ONLAR KANLARIYLA CANLARIYLA FEDAKARLIK ETTİLER"
Şehidin babası Mecit Yılmaz’ın elini tutarak acısını paylaşan Başkan Yılmaz, "Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Onlar toprağımızdan bir karış vermemek adına kanlarıyla canlarıyla fedakarlık ettiler. Allah mekanlarını cennet eylesin. Sizlere de dayanma gücü versin, başka acılar yaşatmasın" dedi.
ŞEHİT BABASI:"TEK TESELLİMİZ VATAN UĞRUNA ŞEHİT OLMASI"
Şehit babası Mecit Yılmaz da tek tesellilerinin, oğlunun vatan uğrunda şehit düştüğünü görmek olduğunu belirtti.
Vali Şahin ve Başkan Yılmaz daha sonra başsağlığı dileğini sunduğu Şehit Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz’ın aile bireyleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.