Toplumun değişik kesimlerine yönelik eğitim seminerleri düzenleyen Canik Kent Konseyi, Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte servis sürücülerine yönelik iletişim eğitimi düzenledi.
Canik Kent Konseyi ve Canik Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Özel Karadeniz Yükseliş Okulları’nda hizmet veren servis şoförleri ve servis yardımcı personellerine yönelik iletişim ve ilkyardım eğitim semineri düzenlendi. Toplam 72 saati kapsayan seminer kapsamında uzmanlar tarafından servis sürücülerine ve servis yardımcı personeline ’Sosyal Hayatta iletişim’, ’İş hayatında iletişim’, ’Meslek Etiği’, ’Sürüş Psikolojisi ve İlkyardım’ konularında eğitimler veriliyor.
Amaçlarının farkındalık oluşturacak çalışmalarla toplumu bilinçlendirmek olduğunu belirten Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, "Canik Kent Konseyi olarak daha önce çeşitli sektörlerdeki insanlarımıza yönelik bir çok eğitim semineri düzenledik. Servis sürücüleri de çocuklarımızın canını emanet ettiğimiz, ulaşım gibi önemli bir görevi yerine getiren kişiler. Bu manada onların iletişim kurma becerisi, ilkyardım bilmeleri büyük önem taşıyor. Bu bakımdan servis sürücülerimize yönelik eğitim semineri düzenledik. Bu seminerin faydalı olacağına inanıyorum" dedi.