Geceleri sabaha kadar Atakumlular ile birlikte demokrasi nöbeti tutan, sabahları ise sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Gece nöbetimizin, gündüz görevimizin başındayız” dedi.
Darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetlerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gündüz belediye çalışmalarını takip ediyor. Tüm ekiplerin görevinin başında olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, gece demokrasi nöbetinin, gündüz belediye çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
Türkiye’nin zorlu bir hafta yaşadığını ifade eden Başkan Taşçı, “Ülkemizin birliğine ve beraberliğine, milli iradeye yönelik hain bir saldırı yaşadık. Saldırının ilk anlarından itibaren bir haftayı aşkın süredir nöbetimizin başındayız. Gece sabaha kadar demokrasi nöbetimizi tutuyor, milletimizle birlikte milli iradeye sahip çıkıyoruz. Gündüz ise çalışmalarımızın başına geçiyoruz. Tüm ekiplerimiz çalışmalarını hızlandırmış bir şekilde devam ettiriyor. Biz de alanda bulunarak çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gece nöbette, gündüz işimizin başındayız. Normal koşullarda yorucu bir süreç olması gerekirken ne bir yorgunluk ne bir uykusuzluk yaşıyoruz. İçimizdeki vatan aşkı ve hizmet aşkı birleşince bu sürecin bizi daha güçlendirdiğini hissediyoruz” diye konuştu.
Belediye birimlerinin tümüne ‘her zamankinden daha hızlı ve kapsamlı çalışacağız’ talimatı verdiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gün daha çok çalışma günü. Gün herkesin üstüne düşeni fazlasıyla yapma günü. Bu anlamda tüm birimlerimize talimat verdik. Her zamankinden daha çok ve daha kapsamlı bir çalışma dönemi içerisine girdik. Ülkemizin, bölgemizin, şehrimizin ve ilçemizin gelişimini hızlandırmak ve daha güçlü olmak zorundayız. Atakum Belediyesi olarak biz bu bilinçle hareket ediyoruz. Durmak yok, nöbete devam. Durmak yok, çalışmaya devam” şeklinde konuştu.