Tekkeköy’de vatandaşlarla birlikte iftarını açan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ilgi büyük oldu.
Sevgi selinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Yılmaz, "Aranızda huzur buldum. Şu günlerde bu birliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerden geçiyoruz. Hainlere karşı en büyük silahımız işte bizim bu kenetlenmiş görüntümüz" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, Tekkeköylü vatandaşlarla bir araya geldi. İftar programına AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti il ve ilçe teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
YILMAZ “BÜYÜK BAŞKAN” SLOGANLARI İLE KARŞILANDI
İftar öncesinde salondaki vatandaşlarla tek tek kucaklaşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ilçe halkının ilgisi büyük oldu. ’Büyük Başkan’ sloganları ve alkışlarla karşılanan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirdi. Ardından salondaki masalardan birine oturan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.
"ARANIZDA HUZUR BULDUM"
İftar sonrasında duaların edildiği gecede Tekkeköylülere hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İftar sofraları böyle birlikte olunca güzel oluyor diyen Başkan Yılmaz, "Herkesin evinde içecek bir kap çorbası elbet var. Ama şurada vatandaşların kucaklaşması, selamlaşması, karşılıklı sohbeti gibi bir güzelliği işte böyle iftar sofralarında tadıyoruz. Aranızda huzur buldum. İnanın salona girdiğim andan itibaren beni bir yaşama sevinci ve sıcaklık sardı. Allah hepinizden razı olsun. Şu günlerde bu birliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerden geçiyoruz. Hainlere karşı en büyük silahımız işte bizim bu kenetlenmiş görüntümüz" diye konuştu.