Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Samsun Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen “Mahalleden Büyükşehire, Çevresel ve Görsel Kirlilikle Mücadelede Muhtarlarımızın Rolü” konulu seminer Samsun’da yapılacak.
30 Temmuz Cumartesi günü Samsun Büyükşehir Belediye Sanat Merkezi’nde yapılacak olan seminere milletvekilleri, belediye başkanları ve Türkiye’deki muhtarlar katılacak.
Program hakkında bilgi veren Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, “Toplantımızın genel amacı Samsun’u tanıtmaktır. Bundan önce 27 toplantı yaptık. Şimdi sıra Samsun’a geldi. Bu toplantıda da Samsun’un güzelliğini ve tanıtımını yapacağız. Ancak darbe ön plana geldiği için toplantımızda bunu da işleyeceğiz. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın da toplantımıza katılmasını bekliyoruz. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, toplantımızda konuşmacı olarak yer alacaktır. Cumartesi günü toplantıdan sonra saat 15.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda ’Türkiye’nin muhtarları milli iradenin yanında ve darbenin karşısında’ adlı bir toplantı düzenleyip, programımızı sonlandıracağız” dedi.