Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nda çocuklara bocce sporunun tanıtımı ve her yaşta spor yapılabileceğini göstermek maksadıyla bocce organizasyonu düzenlendi.
Organizasyonun gösteri maçı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yaşlıları ile kadrosunu Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nihat Albayrak ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Spor Koordinatörü Cemal Bulut’un oluşturduğu takım arasında yapıldı.
Program, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sporcuları ile Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sporcuları arasında yapılan müsabakayla sona erdi. Sonucunda dostluğun kazandığı müsabakalarda takımlara ödül verildi.
Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, spora verdiği desteklerden dolayı Huzurevi Müdürleri Osman Usta ve Hasan Göktuğ’a teşekkürlerini ileterek, “Sporun yaşı yoktur. Yaşlılarımız bunun en somut örnekleridir. Umuyorum ki gerçekleştirilen bu organizasyon çocuklarımız için de faydalı olacaktır” diye konuştu.