Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) Hobi Atölyesi’nde yapılan ve gelirleri LÖSAM’a bağlanacak olan ürünlerin sergi açılışı yapıldı.
Yeşilyurt AVM giriş katında yapılan açılışa Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesi konuşan AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak, “Yeşilyurt AVM Hobi Atölyesi’ne 2 yıl önce başladık. Amacımız, bütün ticari kaygılardan uzak, yalnızca insanların boş zamanlarını burada değerlendirecekleri, boş zamanlarını değerlendirirken bir şeyler öğrenecekleri ve kendilerine bir takım hobi faaliyetleri kazandıracakları iş yapmaktı. Her perşembe ve cuma günleri ziyaretçilerimiz gelerek günlerini bu atölyede geçirdiler. Her geçen gün çok güzel işler yapıldı. 3 ay önce atölyemizde yapılan ürünlerden hocamız Büşra İşci’ye müşterilerin yaptıkları ürünlerden bir tanesini bize bir tanesini de kendilerine yapmalarını istedik. Buradaki amacımızda yapılan ürünlerden lösemili çocuklar için kermes hazırlamaktı. Daha sonra elimizdeki malzemelerle satılabilecek ürünlerin olduğunu gördük ve buradaki ürünlerin satışı yapılacak. Buradan elde edilecek olan gelirlerin tamamı LÖSAM’a verilecek” dedi.
Konuşmanın ardından açılış yapıldı ve sergi gezildi. Sergiyi gezen bazı ziyaretçiler beğendikleri ürünü satın aldılar. Yeşilyurt AVM’nin giriş katına LÖSAM yararına düzenlenen sergi Pazar gününe kadar açık kalacak.