Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), okula ‘merhaba’ diyen çocukları motive etmek amacıyla ‘Okula Dönüş Etkinlikleri’ ile çocukların okul heyecanına ortak oldu.
Yeşilyurt AVM Miniclub alanında 17-18 Eylül 13.00-19.00 saatleri arası ‘Okula Dönüş Etkinlikleri’ kapsamında oyun, yarışma ve birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Palyaço eşliğinde gösteriler, balon şovları ve yüz boyama ile başlayan etkinlikte, takım çalışmasının ve arkadaşlığın nasıl keyifli bir ritme dönüştüğünü vurgulayan Ritim Atölyesi ile devam etti. Hemen ardından mini golf, twister, kapla, zıpzıp, sandalye kapmaca ile minikler doyasıya eğlenirken yarışmalarda başarılı olanlara boyama kitabı, boyama seti, beslenme kabı, matara gibi ödüller dağıtıldı. Miniclub etkinlikleri kalemlikten notluğa, ayraçtan, kumbaraya kadar her çocuğun ihtiyacı olan araç ve gereçleri, Yeşilyurt AVM’nin küçük misafirleri tarafından hazırlandığı atölye çalışmaları ile sona erdi.
Birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card’ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam eden Yeşilyurt AVM tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.