Oy kullanma, temel bir siyasi haktır..! Demokrasiye inanan tüm seçmene buradan şunu söylemek istiyorum; ‘’Hangi partiden olursan ol, hangi dini inanıştan olursan ol, cinsiyetin, işin-işsizliğin, ekonomik düzeyin, yaşın, durumun, iki elinin kanda da olsa git ve oy kullan.’’ Geleceğin ve yarınların için mutlaka oyunu kullanmalısın. 
1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine geri sayım başladı, Türkiye 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek, ben inanıyorum ki, oy kullanacak olan her fert geleceği için, yarınları için ve demokrasi için sandık başına gidip oyunu kullanacaktır.
1 OY NE DEĞİŞTİRİR DEME!
"Aman 1 oy ne değiştirir" deme, senin gibi düşünen yüzbinler olabileceğini ve sende bunlardan birisi olacağını asla unutma. Lütfen yarınların, çocukların ve geleceğin için git ve oyunu kullan. Hür iraden ile oyunu kullan. Kimsenin etkisi altında kalmadan oyunu kullan. Seçmen kâğıdım yok deme. Nüfus cüzdanın, ehliyetin, pasaportun seni belgeleyen elinde ne varsa geçerli git ve oyunu kullan. Evin de yaşlı mı var? Oy kullanabilecek durumda ise gir koluna götür oyunu kullanmasına yardımcı ol. Komşun, eşin dostun oy kullanacağı yer uzak diye gidemiyor mu? Varsa imkanın al götür. Önemli bir işim var deme ve denilmesine izin verme. Git ve oyunu kullan, kullandırt.  Ara-sor-konuş "oyunu kullandın mı" diye sor. Kullanmadıysa teşvik et ve oyunu kullanmasını sağla. Kendin için oy kullan. Vatanın, milletin için oy kullan. Geleceğin için oy kullan. Sana verilen "oy kullanma ve seçme hakkın" için oy kullan.
ELİNDE Kİ GÜCÜN FARKINA VAR!
Ben sıradan bir seçmenim, benim verdiğim oy ile ne olacak? Deme sen Türkiye için çok önemlisin. Vatandaş, belli dönemlerde sandık başına gidecek, kendisini yöneteceğine inandığı siyasi kadro için oy verecek… Beğendiğini iş başına getirecek, beğenmediğini görevden alacak… En önemlisi, bunu, hür iradesiyle, hiçbir müdahale olmadan yapacak… Seçme ve seçilme hakkı, demokrasilerde halkın kendi kendini yönetmesine imkân veren en temel siyasi hak ve görev olarak değerlendirilmektedir. Bugün vatandaşlar genel seçimler yoluyla temsili olarak, halk oylamalarıyla da doğrudan siyasal kararlara, dolayısıyla hayatlarının yönetimine katılmaktadırlar. Vatandaşın siyasal hayata aktif katılımının, halkın kendi kendini yönetme kabiliyetinin, iradesinin, egemenliğinin ve uzlaşı kültürünün oluşumu üzerindeki güçlü, olumlu etkisinin farkında olan ülkeler, siyasi katılımı artırmanın yollarını aramaktadırlar.
OY KULLANMAK KUTSAL BİR GÖREVDİR!

Ben birebir sohbet edebilme imkanı bulabildiğim tüm çevreme 1 Kasım günü, şartlar ne olursa olsun seçim sandığına gitmeleri ve oy kullanarak bu önemli görevi yerine getirmelerinin önemini söylüyorum. Yine bu satırlardan tüm değerli okurlarımıza oy kullanmanın bizler için çok önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu, kullanacağım her oyun gelecekte nasıl bir ülkede yaşamak istediğimiz konusunda seçme şansımız olduğunu hatırlatırım. Oy vermek kutsal bir görevdir. Toplumumuzun tam demokrat bir toplum olması ve demokrasinin ülkemiz üzerinde tam tecelli etmesi de bizlerin vereceği oylar sayesinde olacaktır. Bugün siyasetin içine düşürüldüğü kaos ortamından kurtulmak bizim elimizde. Türkiye’nin Ak Parti ile yakalamış olduğu istikrarlı büyümeyi sürdürülebilir hale getirmek bizlerin elinde. Ak Parti dışında herhangi bir partiye oy verecek olan vatandaşlarımızın da sandığın başına giderek oyunu atması ve inandığı siyasi istikrarı desteklemesi de az önce bahsettiğimiz gibi demokrasinin tam tecelli etmesi için çok önemlidir. 2 Kasım sabahı elde edilecek her sonuç ülkemiz ve milletimiz için yine bir dönemin başlangıcı olacaktır. Bu başlangıcın nasıl olmasını istediğinizi oyunuzu atarak sizler belirleyeceksiniz.
VATANINI VE MİLLETİNİ SEVEN HERKES OYUNU KULLANIR!

Yeniden okurlarımıza seslenmek istiyorum; Mademki yaşadığın ülkeyi yönetecek iktidarı oyunla sen seçiyorsun, o zaman bir kez daha iyi düşün. Oyunun kıymetini çok iyi bil. Sakın ola "Aman canım, benim bir oyumla ne değişir ki" deme. Senin gibi düşünenler olabileceğini de aklına getir. Sorumsuz kişilerin sokağa attığı oylar çok şeyi değiştirir. Demokrasiye inanıyorsan, özgür yaşamak istiyorsan o halde oyunu kullan. Vatanını, milletini seven herkes ülkeyi yönetecek yöneticilerini seçmek için sandık başında olmalıdır. Rekor katılımlı bir Genel seçim için hadi sandık başına. Son iki gündür sokaklardaki manzaralar ve halkın düşüncesi bunu anlatıyor. İstenmeyen olaylar da oldu ve oluyor. Ama kişisel görüşüm böyle gerilimi yüksek bir atmosferde her şeyi çok normal sayılmalı. Seçimde istediğini alamayacağını anlayanlar dedikodu yayarak ortalığı karıştırmak istiyorlar. Umarım ki Türk halkı demokrasi yolunda çok önemli bir sınavdan başarıyla çıkacaktır. Hadi sandık başında buluşmak üzere...