Son kitabı "Aşkla Kal" ile bir kez daha aşıkların duygularına tercüman ola ünlü aşk romanı yazarı Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfa Piazza’da, okurlarıyla imza gününde buluştu.
Türkiye’nin en iyi aşk romanı yazarlarından Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluştu. Sunduğu kaliteli ve ferah alışveriş ortamının yanı sıra, ev sahipliği yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle de kentin çekim merkezi haline gelen Piazza, sabahın erken saatlerinden itibaren Kahraman Tazeoğlu okurlarının akınına uğradı. Ünlü yazar, imza günü etkinliğinde, kendine has tarzını devam ettirdiği yeni kitabı "Aşkla Kal"ı, okurları için imzaladı.
İMZA İÇİN KUYRUK OLUŞTU
İmza almak için uzun kuyruk oluşturan okurlarının yoğun ilgisi karşısında mutluluğunu gizlemeyen Tazeoğlu, onlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Kahraman Tazeoğlu, etkinlikte hoş bir sürprizle de karşılaştı. Ünlü yazarın genç bir hayranı, 2014 yılında yine Piazza’da düzenlenen imza gününde imzalattığı gömleğini tekrar getirerek, Tazeoğlu’na bir defa daha imzalattı. Ünlü yazar, tekerlekli sandalyeyle etkinlik alanına gelen, ancak kalabalık nedeniyle yaklaşamayan genç hayranının yanına giderek, kitabını imzaladı. Tazeoğlu, yakından ilgilendiği engelli okuruyla bir süre sohbet etti. Son kitabı "Aşkla Kal"ın, genç ve güzel dalgıç bir kızın dünya rekoruna hazırlanma evresinde başından geçen trajik bir olayı ve sonrasında yaşadığı büyük aşkı anlattığını belirten Kahraman Tazeoğlu, "Aşkla Kal, benim son çocuğum. Bu kitap ile aşkın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunun bir kere daha altını çizmek istedim" dedi.