Adana Optimum ile Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza’larda imza günü etkinliklerine katılacak olan Tazeoğlu, son kitabı “Aşkla Kal”ı imzalayacak.
Romantik şiirleri ve romanlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Adana Optimum ile Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza’larda sevenleriyle buluşacak.
Bulundukları kentlerde, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparak, halkın bu alandaki ihtiyaçlarına da cevap veren Optimum ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, aşkın ve sevginin yazarı Kahraman Tazeoğlu’nu Adana, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş halkıyla bir araya getirecek.
SON KİTABI “AŞKLA KAL”I İMZALAYACAK
2004 yılında Radyo Yayıncıları Derneği tarafından “En İyi Şiir Programcısı”, 2006 yılında da Türkiye Yazarlar Birliği tarafından “En İyi Radyo Programcısı” seçilen Kahraman Tazeoğlu, 16 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da Adana Optimum’da, 17 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Şanlıurfa Piazza’da, aynı gün saat 18.00’da da Kahramanmaraş Piazza’da sevenleriyle bir araya gelecek. Tazeoğlu, imza günü etkinliklerinde, yeni kitabı “Aşkla Kal”ı sevenleri için imzalayacak.