Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilçe genelinde görev yapan sağlık çalışanlarını, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlediği yemekte buluşturdu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mart Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını unutmayan Özyavuz, insanların acılarını dindirmek, dertlerine derman olmak gibi zor ve zahmetli bir görevi yerine getiren sağlık çalışanları ile yemekte bir araya geldi. Belediyenin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Harran Kaymakamı Temel Ayca ve Harran Devlet Hastanesi Başhekimi Salih Tavur’un yanı sıra doktorlar ve sağlık çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

Sağlık çalışanlarına karanfil vererek bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 14 Mart Tıp Bayramının sağlık çalışanlarının hatırlanması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Sizlerin insanlara baktığı gibi, bizler de bu şehre bakıyoruz. İlçemizin sorunlarına doğru teşhis koyup, zenginliklerimizin birilerine peşkeş çekilmesine engel olarak, bu ilçeyi aydınlık ve modern bir geleceğe hazırlamak için tüm gayretimizle çalışıyoruz” dedi.