Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellere gıda kolisi dağıtımında bulundu. “Başımı dik, alnımı ak tutan temizlik işçilerimize teşekkür ediyorum” diyen Demirkol, işçilerin bayramını da tebrik etti.
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 400 kadar personel gıda kolilerinin teslimi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Haci Kanduza ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Teslim öncesi işçilerle bir araya gelerek, onlarla sohbet eden Demirkol, temizlik işçilerinin ‘Temiz Haliliye’ hedefini gerçekleştirdiğini kaydetti. Demirkol, hatıra fotoğrafı çektirdiği işçilere, daha sonra içerisinde pirinç, köftelik bulgur, pilavlık bulgur, sıvı yağ, kuru fasulye, nohut, makarna, çay şekeri, domates salçasından oluşan gıda kolilerini teslim etti.
“Halkımızın duasını alıyoruz”
Demirkol, dağıtım sonrası yaptığı açıklamada Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının özverili çalışması sonucu halkın duasını aldıklarını söyledi. Demirkol,“Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün personelleriyle bir aradayız. Temizlik işçilerimiz, bizim daha öncesinde koymuş olduğumuz ‘Temiz Haliliye’ hedefini gerçekleştirdiler. Şimdi ‘Tertemiz Haliliye’yi hedefliyoruz. Tertemiz Haliliye noktasında da Elhamdülillah çok şükür bu arkadaşlarımızın her birinin her mahallede, her sokakta gönülden hizmet etmesinden dolayı halkımızın duasını alıyoruz” dedi.
“Başımızın dik, alnımızın ak olmasını temin ettiler”
Demirkol, konuşmasının devamında temizlik işçileri sayesinde başlarının dik ve alınlarının ak bir şekilde dolaştıklarını ifade ederek,“Bu arkadaşlarımız, bizim başımızın dik, alnımızın ak ve sokaklarımızın tertemiz olmasını temin ettiler. Sokaklarımızın da kendileri gibi ‘pak’ olmasını temin ettiler ve ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımız sadece Haliliye Belediyesi’nden maaş almıyor, sadece Haliliye Belediyesi’nden taktir almıyor, halkımızdan da dua alıyor. Bu dualarla kazandıkları helal lokma ile çocuklarının nafakasını temin ediyorlar. Kendilerine, Haliliye Belediyesinin bütçesinden sağlanan kaynakla bütün temizlik personellerimizin tamamına gıda kolisi ikramımız oldu. Allah devletimize zeval vermesin. Devletin karşıladığı bütçeyle, Haliliye’ye hizmet eden temizlik işçilerimize birer paket temin ettik. Kendilerine teslim ediyoruz. Çocuklarıyla sağlıkla, mutlulukla ve huzurla yemeyi nasip etsin. Kendilerine benim başımı dimdik tuttukları için, her ortamda göğsümü gere gere konuşmamı sağladıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.