Şanlıurfa’nın Haliliye İlçe Belediyesi, kentte ilkleri gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Birçok yeniliğe ev sahipliği yapan belediye, Ramazan Bayramı öncesinde de, evde bakım hizmetinden yararlanan yaşlı bireylere bayram tıraşı hizmeti sundu.
Temel ve sosyal belediyecilik hizmetlerinde adından çokça söz ettiren Haliliye Belediyesi, ilkleri yaşatmayı sürdürüyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulan ve her kesimin taktirini toplayan evde bakım hizmetinden yararlanan yaşlı bireyleri, Ramazan Bayramı öncesi Haliliye Belediyesi unutmadı. Bakım hizmetinden yararlanan erkek bireylerle görüşen ekipler, bayram öncesi tıraş ihtiyacını gerçekleştiremeyenlerin kapılarını çaldı. Haliliye Belediyesi bünyesindeki erkek berberi, ziyaret edilen evlerdeki bireylerin saç ve sakal tıraşı ihtiyacını yerinde gerçekleştirdi.
Tıraş ihtiyaçları giderilen yaşlılar, daha önce böyle bir hizmet görmediklerini, Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesi ile her türlü ihtiyaçlarının gerçekleştirildiğini söyleyerek, teşekkürlerini iletti.