Ceylanpınar Belediyesi tarafından “Kirvem Belediyem” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 200 çocuğu kapsayan toplu sünnet merasimi düzenlendi.
"Kirvem Belediyem" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 200’den fazla çocuğa toplu sünnet töreni düzenlendi. Ceylanpınar Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda belediyeye kayıt yaptıran çocukların 100’ü bugün sünnet ettirildi.
Sünnet kıyafeti dahil birçok hediyenin verildiği çocukların ilk 100’ü bugün sünnet edilirken kalan çocuklarında yarın sünnet edileceği öğrenildi.
Profesyonel sünnetçiler tarafından sünnet edilen merasimde konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilkini düzenledikleri sünnet merasiminin bu yıldan sonra yılda iki kez düzenleneceğini belirtti.
Burada sünnet olan tüm çocukların kirvesi benim diyen Menderes Atilla, Ceylanpınar halkının hizmetinde olduklarını, Ak Parti belediyesi olarak her zaman halkın emrinde olacaklarını ve ilçede yapacakları hizmetlerde sınır tanımayacaklarını dile getirdi.
Çocuklarını sünnet ettiren aileler organizasyondan dolayı başta Belediye Başkanı Menderes Atilla olmak üzere belediye yetkililerine teşekkür ettiler.
Sünnet olan çocukların fotoğrafları tek tek çekilirken çıktısı alınan fotoğraflar ailelere hatıra olarak hediye edildi. Sünnet merasimi sonrasında ulaşımda sorun yaşayan vatandaşlarda belediye araçlarıyla evlerine götürüldü.