Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardım paketi verildi.
Şanlıurfa’nın sorunlarına sessiz kalmayan CHP Karaköprü İlçe Teşkilatı, sosyal çalışmalar anlamında da adından söz ettirmeye başladı. CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar’ın girişimleri sonucunda, Ramazan ayı dolayısıyla önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardım paketi teslim edildi. Yardımdan faydalanan aileler, CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar’a teşekkür etti.
CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan ayında yardım yapmanın ve dayanışma içerisinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
11 Ayın sultanı Ramazan ayı içerisinde olduğumuzu belirten Yazar, “Bu ayda ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardımında bulunduk. Yardım paketlerinin dağıtılmasında emeği geçen teşkilatımızdaki üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
YARDIMLAR DEVAM EDECEK
Yazar, CHP Karaköprü İlçe Teşkilatı olarak sosyal çalışmalara da önem verdiklerini dile getirerek, “İhtiyaç sahibi ailelerimize bundan sonra da maddi ve manevi her türlü yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Bu tür yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak, onların ihtiyaçlarını giderdiğimiz için büyük bir mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.