Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, revizyon çalışmalarının devam ettiği Tenekeci Mahmut Parkında incelemelerde bulundu. Haliliye halkının her şeyin en iyisine layık olduğu vurgusunu yapan Demirkol, çocuklar için de parklara yeni nesil oyun grupları kurulduğunu anlattı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hamidiye Mahallesinde bulunan Tenekeci Mahmut Parkında yenileme çalışması başlattı. Park içerisinde bulunan sert zemin alanını yenileyen ekipler, çocukları da unutmadı. Parkta bulunan oyun grupları kaldırılarak yerine uzay temalı yeni nesil oyun grupları, 4’lü salıncak, 4’lü kaydırak ve 2 dönence ile 2 tahterevallinin montesini yaptı. Ayrıca yapılan çalışmalar dahilinde yeni spor aletleri ve 1’i engelli toplam 7 piknik masasının kurumu sağlandı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak, Haliliye halkının hizmetine sunulacak.
Demirkol çalışmaları yerinde inceledi
Demirkol da, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlgililerde bilgiler alan Demirkol, yemyeşil Haliliye hedefiyle çalışmaların devam etmesi talimatlarını verdi. Tenekeci Mahmut Parkında yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak geçmişte yapılan parkları yapanlara teşekkür ederiz. Park Bahçeler Müdürlüğü olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda yeni park alanlarını yeşillendirmek ve yemyeşil Haliliye yolunda halkımızın hizmetine sunuyoruz. Ayrıca geçmişte yapılan parklarımızı da yenileme şeklinde halkımızın hizmetine ve değişen ihtiyaçlara göre dizayn etmek şeklinde çalışmalarımız oluyor. Tenekeci Mahmut Parkımızda yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. Çocuklarımızın neşe içerisinde, sağlık ve mutluluk içinde Haliliye’de yaşamaları için yeni nesil oyun grupları kuruyoruz. Diğer parklarımızda da yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Yeni parklarda açacağız. Haliliye yemyeşil olacak” ifadelerini kullandı.