Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı arifesinde esnaf, vatandaşlar ve hastane servislerinde yatan hastalar ile demokrasi şehitlerinin ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile ilk olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin yataklı servislerinde yatan hastaları ziyaret etti. Hastaların bayramını kutlayarak, en kısa sürede iyileşmeleri temennilerinde bulunan Demirkol ve Fakıbaba, daha sonra hastanede ayrıldı.
Demirkol, daha sonra beraberinde Haliliye Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin ile birlikte Sarayönü bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların bayramını kutlayan Demirkol, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek sorumlusu Ali Topal ile görüşerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler de alan Demirkol, dernekte bulunanların da bayramlarını kutladı.
Demokrasi şehitlerinin aileleri unutulmadı
Demirkol, bayram ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz askeri kalkışma girişimi sırasında vatanın birlik ve beraberliğini korumak için sokağa çıkarak şehit olan Şanlıurfalı kahramanların ailelerini ziyaret etti. Şehit İbrahim Halil Yıldırım, Şehit Mustafa Direkli ve Şehit Mehmet Şefik Şefkatlıoğlu’nun ailelerini ziyaret eden Demirkol, ailelere başsağlığında bulunarak, bayram temennilerini iletti.