Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm doktorları bowling turnuvasında bir araya getirdi. Kıyasıya rekabet yaşanan turnuvada doktorlar gönüllerince eğlenerek stres attı.

Alışverişin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de küçükten büyüğe herkesin gönlünü kazanan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Tabipler Odasını ağırladı. Bowling turnuvası ile doktorlar eğlenceli bir gün yaşadı. AVM’nin Bowling Salonunda gerçekleştirilen turnuvada, doktorlar arasında eğlencenin ön planda olduğu kıyasıya bir rekabet yaşandı. Bowlingdeki yeteneklerini ustaca sergileyen doktorlar, labutları devirmek için yoğun çaba harcadı. Attıkları topun labutları her devirmesinde büyük sevinç yaşayan doktorlar, turnuvayı izleyen aileleri ve arkadaşlarına sarılarak, sevinçlerini paylaştı.

İş stresini ve yorgunluğunu bowling turnuvası ile atarak moral depolayan doktorlardan dereceye giren oyunculara Piazza tarafından kupa ve madalya verilirken, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla da pasta kesildi.