Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, darbe girişimine karşı Rabia Meydanı’nda düzenlenen demokrasi nöbetinde, on binlerce vatandaşla bir araya geldi.
FETÖ terör örgütüne mensup bir grup askerin darbe girişimine karşı, tüm ülkede olduğu gibi Şanlıurfa’da da meydanları dolduran vatandaşlar, Rabia Meydanı’nda Eyyübiye Belediyesinin organize ettiği programda bir araya geldi. Demokrasi nöbetinin sürdüğü meydanlarda, milli iradeye sahip çıkan Şanlıurfalılar, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilemeyi sürdürüyorlar. Eyyübiye Belediyesi tarafından Rabia Meydanı’nda organize edilen ‘Milli İrade ve Demokrasi’ nöbetinde Radyocu-Şair Talha Bora Öge, Şanlıurfalılarla buluştu.
Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen programda ilk olarak alana gelen binlerce vatandaşa, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri tarafından kumanya ve bayrak dağıtımı yapıldı. Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneğine üye gazilerin alana girişi esnasından alanı dolduran vatandaşların gazilere sevgi gösterisinde bulunmasıyla başlayan program çeşitli slayt gösterileri ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Protokol konuşmalarından sonra sahneye çıkan Talha Bora Öge’nin şiir ve demokrasi konuşmaları alanı dolduran binlerce vatandaşa duygu dolu anlar yaşattı. Konuşmaların sık sık sloganlarla kesildiği program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Rabia Meydanı’nda on binlerce vatandaşa seslenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, tüm güçleriyle dik duran ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşların her zaman emrinde olacaklarını belirtti.