Eyyübiye Belediyesi merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına kamu hizmetinde kullanılmak üzere bilgisayar dağıttı.
Eyyübiye Belediyesi, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına kamu hizmetinde kullanılmak üzere diz üstü bilgisayar dağıttı. Eyyübiye Belediyesi tarafından 117 kırsal ve 36 merkez mahalle muhtarına verilmek üzere tertiplenen ‘Muhtarlarla koordinasyon ve bilgisayar dağıtım törenine muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Eyyübiye Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen bilgisayar dağıtım törenine, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cemil Çadak, il yönetim kurulu üyeleri, Eyyübiye ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile 117 kırsal ve 36 merkez mahalle muhtarı katıldı.
Muhtarlara Eyyübiye Belediyesinin 2 yıllık süreçte yaptığı fiziki çalışmaları ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için, yapılacak çalışma ve projeleri anlatan Başkan Ekinci, sunumunun sonunda muhtarların alkışını aldı. Sunum sonrası temsili olarak alfabetik sıraya göre ilk 10 mahalle muhtarına, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve protokol üyeleri tarafından bilgisayar dağıtıldı.
Programda bir konuşma yapan Başkan Ekinci,” Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren muhtarlarımızla istişareli bir şekilde gerek kırsal gerekse de merkez mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizde çalışmalarımızın yüzde doksanı bitmiş durumda. Daha 3 yılımız. Kalan yüzde onluk kısmıyla birlikte yapılması gereken tüm çalışmaları tamamlayacağız. Merkez mahallelerimiz için kilitli beton parke taşı döşeme, stabilize yol yapım çalışmaları, park ve yeşillendirme çalışmaları, genlik merkezleri yapım çalışmaları, kadın destek merkezleri yapım çalışmaları, semt pazarları, organik semt pazarı, kültür merkezleri, yine Osmanlı mahallemizdeki devasa tesisimizin ihalesine çıkılıyor. Yine Eyüp Peygamber Makamında çevre düzenlemesi ile birlikte o bölge tamamen değişecek. Bu ve buna benzer fiziki çalışmalarımızın bir kısmı bitti, bir kısmı yapım aşamasında bir kısmı da ihale sürecinde. İnşallah bu yılın sonuna doğru birçok projemizi de hayata geçireceğiz. Başta da söylediğim gibi yapılan çalışmaları muhtarlarımızla ve ilgililerle istişare içinde olup hayata geçiriyoruz. İnşallah daha yaşanılabilir Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Muhtarlarla yapılan toplantıyı tertipledikleri için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan ise,” Bu toplantıyı organize eden ve bizleri muhtarlarımızla bir araya getiren Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ederiz“ dedi.