Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde, vatandaşların yaz aylarını rahat ortamda geçirmelerini sağlamak adına ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, haşerelerle mücadelenin en önemli evresi olan larva döneminde de çalışmalarını sürdürerek, vatandaşların yaz aylarında rahat yaşam koşullarına ulaşmasını hedefliyor. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı 35 kişiden oluşan ilaçlama ekibi vektörle mücadelesini sürdürüyor. Vektörle mücadele kapsamında geçtiğimiz yıl gösterdiği başarılı çalışmayla vatandaşların takdirini toplayan ekiplerin bu yılki hummalı çalışması da vatandaşın beğenisini topluyor. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekibi, evleri, mağaraları, ahırları ve işyerlerini haşerelere, kara böcük, karasinek ve sivrisineğe karşı ilaçlıyor. Ekiplerin, belirlenen program dâhilinde periyodik olarak gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarında son olarak, Topdağı, Şıh Maksut, Muradiye ve Eyyübiye mahalleleri ilaçlandı. Ekipler, talepte bulunan vatandaşların ev ve iş yerlerine ilaçlama yapıp, fare, böcek, sivrisinek ve karasinek gibi tüm haşerelerden arındırarak huzur dolu bir ortam sağlıyor. Eyyübiye Belediyesi ilaçlama ekibinin her gün düzenli bir şekilde ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan memnun olan muhtarlar ve vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
İlaçlama çalışması ve mahallede yürütülen diğer çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediyesine teşekkür eden Topdağı Mahalle Muhtarı Hanifi Taş, “Eyyübiye Belediyesine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. İlaçlama çalışması ve diğer çalışmalarından memnunuz. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.