Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Dedeosman mahallesinde yapımı süren çok amaçlı salonu inceleyen Ekinci, çalışmaların hız kazanması talimatını verdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte ilçe genelinde belediye tarafından yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Eyyübiye Belediyesi tarafından Dedeosman ve Mance Mahallesi sakinlerinin talepleri üzerine bölgede yapımına başlanılan ve 3’üncü katın tabasının atıldığı çok amaçlı salonu gezen ve ilgililerden bilgi alan Ekinci, çalışmaların hız kazanması talimatını verdi. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve hızlı bir şekilde yapımına başlanılan çok amaçlı salonun 3’üncü katının tabası atıldı. Toplamda 8 yüz metre karelik bir alanı kapsayan ve içinde taziye evi, gençler için etüt merkezi ve kuran kursu bulunan merkezin kısa süre içinde bölge halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.
Yapımı hızlı bir şekilde devam eden çok amaçlı salonu meclis üyeleriyle birlikte gezen ve burada açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ihtiyacın giderilmesi ve gelen taleplerin yerine getirilmesi için ekiplerin ilçe genelinde çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Ekinci, “Dedeosman mahallesindeyiz biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda çok amaçlı salonun temelini atmıştık bu anlamda da 3’ncü katın tablası dökülüyor. Burada insanlarımızın daha önce bizden talepleri üzerine inşa etmeye başladığımız bu projemizde kısa bir süre içerisinde faaliyete girecektir. İçerisinde hem taziye evi var, hem gençlerimiz için etüt merkezi var birde kuran kursu var tabi bu Dedeosman ve Mance Mahallesi bu tarz bir yatırıma ihtiyaç vardı. Bir hayırsever vatandaşımızın yer noktasındaki desteği ve diğer yerinde Belediyenin alması ile beraber bu inşaatı başlattık. İnşallah kısa bir süre içerisinde buradaki yeri halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.