Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke taşı ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer estetik görünüm kazandırmak amacıyla basamaklar boyanıyor.
Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte fiziki çalışmalara ağırlık verdi. Vatandaşları yazın tozdan kışın da çamurlu yollardan kurtarmak isteyen ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım ve kilitli beton parke taşı döşeme işleminin yanı sıra sokak arası basamak çalışması yürütüyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Buhara, Mance ve Dedeosman mahallesinde sokak basamaklarını boyayarak, merdivenleri daha estetik halen getiriyor.
Dedeosman Mahalle Muhtarı Kadir Polatoğlu yapılan çalışmadan memnuniyetini dile getirerek, "Eyyübiye Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mahallemizde bütün sokak basamakları yapılmaktadır. Daha önce yapılan sokak basamakları çökmüştü. Sağ olsun Eyyübiye Belediyesi hem sokak basamaklarını onardı, hem de boyadı. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’yi ne zaman ararsak, hemen geri dönüp bizlere yardımcı olmuştur” dedi.
Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Ekinciye teşekkür etti.