Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bütün personelleri, spor il temsilcileri ve sporcularıyla beraber Rabia meydanında demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri bünyesinde demokrasi nöbetine gelen personel, sporcu ve yöneticiler ay yıldızlı Türk Bayrağı tişörtleriyle geceye ayrı bir renk kattı.
Şanlıurfa Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, tüm personel ve sporcuları ile katıldığı demokrasi nöbetinde, "Şanlıurfa’mızın coşkusunu görüyorsunuz. Demokrasi kalesi olarak demokrasisine nasıl sahip çıktığını görüyorsunuz. 15 Temmuz’da ülkemize yapılan bu işgale karşı meydanları dolduran illerden başında Urfa’mız geliyor. Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın ’meydanlara çıkın’ emriyle bütün Urfa olarak ve Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bütün personellerimiz spor il temsilcilerimiz ve sporcularımızla beraber Allah’ımıza hamdolsun ki halkımızla beraber Rabia Meydan’ında bütün coşkumuzla heyecanımızla vatanımıza olan aidiyet duygumuz ve sevgimiz. Başkomutanımız CumhurbaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığımız meydanları doldurdu. Perşembe günü olmasına rağmen insanlar vatan nöbetini, demokrasi nöbetini bırakmıyor. Bu kentin kurtuluşunda nasıl ki atalarımız Fransız’lara karşı kahramanca öncü oldularsa, bizlerde tıpkı atalarımız gibi bu darbe kapılarının kapatılmasında da yine meydanlarda öncü olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.