Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Boydere kırsal Mahallesinde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaatını inceledi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını bildiren Başkan Demirkol, “Çok amaçlı kültür evinin Boydere Mahallemize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ, Emin Coşkun, Hasan Kaya ve Mehmet Keskin ile birlikte Boydere kırsal Mahallesini ziyaret etti. Burada mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin bulunduğu alana geçti.
İşçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Fevzi Demirkol, mahalle sakinlerinin de taleplerinin karşılanması için birim müdürlerine talimat verdi. Boydere Mahallesindeki çok amaçlı kültür evinin kısa sürede tamamlanacağını vurgulayan Başkan Demirkol, kültür evinin mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Demirkol, açıklamasında,“Boydere Mahallemizde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evimizi, meclis başkan vekilimiz, başkan yardımcımız ve meclis üyelerimizle birlikte inceleme ve gezme imkanı bulduk. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. İnşallah çok yakında yapmış olduğumuz çok amaçlı kültür evlerinde, milli ve manevi duygularla donatılmış, milli ve manevi duygularla beslenmiş yepyeni gençlik ortaya çıkacaktır. Bu gençlik bilimde, teknolojide, sanayi de hem Haliliye’yi hem Türkiye’yi gelişmiş ülkeler seviyesinin üstüne çıkaracaktır. Bu hususta bu kültür evlerimizin inşaatı bittikten sonrasında da, içinin doldurulması için gayretlerimiz devam ediyor. Boydere halkına, Haliliye halkına hayırlı olsun. Bu çalışmalarımızda beni destekleyen meclis üyelerimize, Haliliye Belediyesinin tüm çalışanlarına, bu tesiste emeği geçen işçilerimize, ustalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Belediye Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz da, Boydere’deki inşaatı incelediklerini ifade ederek, bu tesisin mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Mahalle sakinleri ise Başkan Fevzi Demirkol’un mahallelerine kalıcı bir eser bıraktığını, çalışmalarında çok hızlı bir şekilde ilerlediğini söyleyip, hizmetlerinden dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.