Haliliye Belediye Meclisi, 2016 Nisan Ayı ilk oturumunda meclis başkanvekili, divan, encümen ve ihtisas komisyonları üyeleri belirlendi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan meclis toplantısının ilk birleşimine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından belediye meclis başkanlık divani seçimleri, encümen üyeleri seçimi ve ihtisas komisyonları seçimine geçildi. Yapılan seçimlerde Meclis 1. Başkanvekilliğine Abdurrahman Beyaz, 2. Başkanvekilliğine Ali Doğan, Encümen Üyeliğine İhsan Akyüz Gücüyetmez, Ferhan Karaçizmeli, Abdülkadir Altundağ, Meclis Divan Katipliğine Abdülkadir Bağış ve Abdülkadir Altundağ seçildi. İmam ve Bayırdırlık Komisyonuna ise Ali Doğan, Abdurrahman Beyaz, İmam Fidanoğlu, Hande Çankaya ve Halil Ataş seçildi. Diğer ihtisas komisyonlarının seçimleri ise Nisan Ayı oturumları içerisinde tamamlanacak.
Başkan Fevzi Demirkol, seçimin meclise hayırlı olması temennisinde bulunurken, üyeliklere seçilen meclis üyelerine de görevlerinde başarılar diledi.