Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Garip Köroğlu, 11 Nisan Şanlıurfa’nın kurtuluşu programına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu ile özel olarak görüşerek, ilçe sorunlarını iletti.
Bir ulusal televizyon kanalında canlı yayımlana Başbakan Ahmet Davut oğlu ile gençler buluşuyor programına da katılan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Garip Köroğlu, programın bitiminden sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile özel görüşme fırsatı buldu. İlçe sorunları hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’na detaylı bigi vererek, yardım istedi. Görüşmenin içeriği hakkında bilgi veren Köroğlu, "Yapımı biten eğitim ve öğretime başlaması gereken 4 yıllık Sağlık Yüksek Okulunun öğretim görevlisi olmadığı için eğitim yapılamadığını ilettik. Hilvan ,Siverek ve Viranşehir sulama Kanalının bitirilemediği için bölgede yaşanan elektrik sorunlarını ve çiftçilerimizin mağduriyetini anlatarak, bir an önce çözüme kavuşması talebinde bulunduk. Projenin bitirilmesiyle elektrik sıkıntılarının da biteceğini izah ettik" dedi.
Köroğlu, günün anısına fotoğraf çektirdikleri Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sorunlarla ilgileneceğini söylediğini de sözlerine ekledi.