KOSGEB küçük ve orta ölçekli işletmecileri geliştirme ve destekleme idare başkanlığı,Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde uygulamalı girişimcilik katılım belgesi verdi.
23-01-2016 /06-03-2016 tarihleri arasında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitim ,pazarlama ve perakende kursuna katılan kursiyerlere düzenlenen bir törenle katılım belgeleri verildi.Katılım belgesi törenine Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat,ilçe emniyet müdürü Mahmut Çetin,Esnaf ve sanatkarlar kefalet kooperatifi başkanı Ömer Ay,halk eğitim merkez müdürü Mustafa Başak,daire müdürleri ve kursiyerler katılım gösterdi. Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat ve Esnaf kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Ay,yaptıkları kısa açıklamada,esnafa yönelik açılan kursların önemine değinerek,bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Girişimcilik kursu eğitmenlerinden Musa Tuncay tarafından yapılan açıklamada, "KOSGEB,Akçakale kaymakamlığı ve halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitim kursu ,ilçede farklı iş kollarının açılması ve girişimcilik ruhunu geliştirmeye yönelik eğitim kursudur.Bu kurslarla bireylerin ve esnafın girişimcilik ve farklı iş markaların ortaya çıkması için tetikleyici bir rol alacağını umut ediyoruz.Belge alan girişimcilerimizin, bölgede yeni iş kollarını hayata geçireceğine inanıyorum.Şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
Tören sonunda bu kursların düzenlenmesinde emeği geçen yöneticilere Akçakale Esnaf ve sanatkarla kefalet kooperatifi Ömer Ay plaket verdi.