Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi’ye Magazin Gazetecileri Derneği tarafından ödül verildi.
Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (GYC)Başkanı Celal Çiftçi, Magazin Gazetecileri Derneğinden ödül aldı. İstanbul’da bulunan dernek binasında gerçekleştirilen ödül takdimini Magazin Gazetecileri Derneği (MGD)Başkanı Sinan Tosun yaptı. Celal Çiftçi’ye ödülünü takdim eden Tosun, başarılarının devamlı olması dileğinde bulundu.
“Şanlıurfa’nın tanıtımına ciddi katkıları oldu”
Ödül takdiminde konuşan dernek Başkanı Sinan Tosun, “Celal bey geçmişte bir kanalda çalıştığı dönemlerde Şanlıurfa gibi bir yerde magazin haberleri çıkararak usta magazin muhabirlerine taş çıkartmıştır. Böyle bir şehirde böyle haberler çıkarmak her babayiğidin harcı değildir. Şanlıurfa’ya bu anlamda çok ciddi katkıları oldu. Şanlıurfa’nın tanıtımında çok büyük rol alan haberler ile kentini en az İbrahim Tatlıses kadar tanıttı” dedi.
“Mutluluk ve gurur verici bir durum”
Ödüle layık görüldüğü için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirten Gazeteciler ve Yazarla Cemiyeti Başkanı Çiftçi, “Böyle bir kurumdan ödül almak benim için mutluluk verici bir durumdur. Gerçekten çalışmalarımız neticesinde böyle bir ödül almak bizi daha da motive ediyor. Daha başarılı işler için çalışmaya devam edeceğiz. Kendim ve kurumum adına MGD’ye teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.