AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, demokrasi gazisi Cuma Zor’u Birecik Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.
15 Temmuz’da askeri darbe girişimi sırasında İstanbul’da cuntacı askerler tarafından sıkılan kurşunla yaralanan demokrasi gazisi Cuma Zor’a AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarete AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Yahya Akman, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve beraberindeki heyet katıldı. Olay gecesini bizzat demokrasi gazisi Cuma Zor’dan dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, vatan savunmasını korkusuzca yapan Gazi Cuma Zor’u tebrik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanları çağrısının ardından sokaklara çıktıklarını ifade eden Birecikli Demokrasi Gazisi Cuma Zor, 15 Temmuz askeri darbe gecesinde yaşadıklarını anlattı.
Milletvekilleri hastane yönetimiyle de bir araya geldi
Öte yandan AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Birecik Devlet Hastanesi yönetimiyle de bir araya geldi. Yapımı devam eden hastanenin son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, hastane yöneticileri ile bir süre sohbet ettikten sonra çalışanlar ile günün anısına fotoğraf çekildi.