Şanlıurfa’da okullar arası minikler voleybol final müsabakaları sona erdi.

GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda oynanan müsabakada Kızlarda Viranşehir Yenişehir Ortaokulu şampiyon olurken erkeklerde ise Viranşehir Yukarı Sarpın Ortaokulu şampiyon oldu. Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, her çocuğun spor ile tanışmasını istediklerini belirterek, bu konuda okullara büyük iş düştüğünü vurguladı.

“Okul sporları bizler için önemli”

Çekişmeli geçen minikler voleybol final müsabakalarında öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiğini belirten Müdür Keşküş, “Öğrencileri spora yönlendirme noktasında Okul sporlarının büyük bir görev üstlendiğinin kanaatindeyiz. Bu nedenle okul sporlarına çok önem veriyoruz gençlerin müsabakalarda böyle kıyasıya yarışması ise bizleri mutlu ediyor spora olan sevgilerini görmüş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Müsabakaya katılan öğrencileri ve okulları tebrik eden İl Müdürü Keşküş, okul sporları takvimini tüm okulların değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Murat Bağış, Şanlıurfa Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Canbek ve Fevzi Çelik takdim etti.

Minik kızlar grubu voleybol final müsabakalarında dereceye giren okullarda, Viranşehir Yenişehir Ortaokulu birinci, Kısas Ortaokulu 2’nci, Şanlıurfa Ortaokulu 3’üncü, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu da 4’üncü oldu. Minik erkekler grubunda ise, Viranşehir Yukarı Sarpın Ortaokulu birinci, Şanlıurfa Ortaokulu 2’nci, İsmet Paşa Ortaokulu da 3’üncü oldu.