Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Ders Çalışma ve Etüt Merkezi öğrencileri aylardır süren ders maratonuna sinema seansıyla ara verdi.
Öğrenciler için organize edilen film gösterimi ve ikramlar hem sınavları atlatmış öğrenciler, hem de ileriki günlerde sınav heyecanını yaşayacak olan öğrencileri bir araya getirdi. Yaklaşık 2 saat süren film seyrine girmeden önce öğrencilerin her biri Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a kendilerini günlük rutinlerin dışına çıkaran bu keyifli organizasyon için teşekkür etti.
ÖĞRENCİLERİ YENİ DENEME SINAVI SERİSİ BEKLİYOR
Haliliye Belediyesi Etüt Merkezi tarafından 2016 Haziran Ayı’ndan itibaren ardı ardına yapılacak olan 4 deneme sınavı, LYS öncesinde adayların bilgilerini sınamasına imkan verecek. Adayların, 26 Mayıs 2016 tarihine kadar Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Kadri Eroğan Caddesi’nde yer alan hizmet binasındaki kayıt bürosuna bizzat başvurarak veya 444 22 63 nolu Beyaz Masa hattından, istenilen bilgileri sağlayarak kayıt yaptırmaları mümkün olacak.
Adaylar, kontenjanla sınırlı olacak kayıtlar için 4 farklı sınav günü seçebilecekler. 1-2 Haziran 2016, 6-7 Haziran 2016, 9-10 Haziran 2016 ve 13-14 Haziran 2016 tarihlerinde sabah 9.00 ve öğleden sonra 14.00 oturumları ile gerçekleşecek olan deneme sınavlarına adaylar ücretsiz kayıt yaptırabilecekler.