Alışverişten, eğlenceye uzanan konseptleri ile şehrin cazibe noktaları olmayı başaran Şanlıurfa Piazza AVM, yaz tatilini geride bırakıp okul heyecanını yaşamaya başlayan öğrencileri sevindirmeye hazırlanıyor.
Piazza AVM 19 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde hayata geçirdiği kampanya kapsamında, 3-6 yaş ve 7-12 yaş grubu öğrencilere okul setleri hediye edilecek.
Yıl boyu süren kampanyaları ile alışverişi hem hesaplı hem de keyifli hale getiren Piazza AVM, 19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesi, öğrencileri mutlu edecek yeni bir kampanya başlattı. Piazza AVM, aynı gün içerisinde, tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyelerinin çocuklarının yararlanabildiği kampanya kapsamında, öğrencilere okul seti hediye edecek. 3-6 yaş grubu için hazırlanan sette çanta, boyama kalemi, boyama kitabı, DVD çizgi film, oyun hamuru ve Piazza Minik Dergisi yer alırken, 7-12 yaş grubu için hazırlanan sette ise çatta, kalem seti, defter, fosforlu kalem, yapışkanlı not kağıdı, hikaye kitabı ve Piazza Çocuk Dergisi bulunuyor.
‘Okula dönüş kampanyası’ Şanlıurfa Piazza AVM’de 1-16 Eylül tarihleri arasında, hafta içi günlerde yapılan alışverişlerde geçerli olacak.