Ramazan ayı boyunca misafirlerini geleneksel etkinliklerle ağırlayan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen sema gösterisi nefesleri kesti. Türk ve İslam tarihinin yapı taşlarından biri olan ve kainatın oluşumunu, insanın dirilişini, Allah sevgisini simgeleyen sema gösterisi, izleyenleri manevi dünyaya yolculuğa çıkardı.
Kaliteli ve hesaplı alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikleriyle de kentin çekim merkezi olan Piazza AVM, ziyaretçilerine Ramazan’ın manevi atmosferini birbirinden renkli etkinliklerle yaşatmaya devam ediyor.
Ramazan ayı boyunca konuklarını, Hacivat-Karagöz, Meddah ve Arap Bacı gibi geleneksel Ramazan eğlencelerinin yanı sıra uzun bacak, jonglör ve daha birçok etkinlikle ağırlayan Piazza AVM, manevi duyguları doruklara ulaştıran sema gösterisine ev sahipliği yaptı. Ruhu dinlendiren müzik eşliğinde gerçekleştirilen sema gösterisi, ziyaretçiler tarafından pür dikkat izlendi. Giydikleri "tennure" ismi verilen kıyafetleri, hırkaları, başlarındaki sikkeleri ile dengelerini hiç bozmadan dönen semazenler, yüzlerce ziyaretçiye duygu dolu dakikalar yaşattı. Mevlana ile özdeşleşen sema gösterisinde, her hareketleri, hatta giysileri bile derin anlamlar ifade eden semazenler, gösteri sonunda izleyenler tarafından alkışlandı. Gösteriyi izleyenler, bol bol fotoğraf çektirdi.