Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yeşilay Haftası’ kapsamında ziyaretçilerini bağımlılık konusunda bilgilendirdi.

Açıldığı günden bu yana sanatsal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de destek olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 97 yıldır bağımlıklarla mücadele eden Yeşilay’ın sergisine ev sahipliği yaptı. Bu yıl "Sen de söz ver” konseptiyle kutlanacak olan ‘Yeşilay Haftası’ kapsamında 2 Mart Perşembe günü Piazza’da afiş sergisi açıldı. Yeşilay Şanlıurfa Şubesi tarafından açılan sergide, sigaradan kumara, alkolden internet bağımlılığına kadar uyarıcı mesajlar veren 20 afiş yer aldı.

Toplum ve gençlikle buluşulmasını, kucaklaşılmasını ve onların her türlü zararlı alışkanlıklardan kurtarılmasını konu edinen sergide, Piazza’nın tüm ziyaretçileri bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirildi. Piazza’nın etkinlik alanında gerçekleşen sergide ayrıca yüz boyama etkinliği ile de çocukların eğlenerek bilgilendirilmesi sağlandı.