Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Prestij Projesi çerçevesinde Viranşehir ilçesindeki ilk asfalt eski Urfa Caddesi’ne döküldü.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşı merkezindeki 4 ana caddede biten altyapı çalışması sonrası şimdide üst yapı çalışmasına geçildi. Prestij Projesi kapsamında Ceylanpınar, Karacadağ, Eski Derik ve Eski Urfa caddelerinde çalışmalar sürerken, ilk asfalt Eski Urfa caddesinde döküldü. Yaklaşık iki aydan bu yana süren çalışmalar sonucu şehir merkezi yeni bir görünüme kavuşacak. Caddeler tek yön olarak trafiğe açılarak trafik akışının sorunsuz akması sağlanacak. Şanlıurfa Büyük şehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Alaaddin Milli, çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Asfaltlama işini kısa süre bitirerek çalışmaları sonlandırmayı hedeflediklerini anlatan Milli, bu sürede çarşı esnafına verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür diledi.
Çalışmaları halkın rahatlığı için yaptıklarını kaydeden Milli, “Daha temiz, daha sağlıklı ve daha rahat bir trafik için bu tür çalışmaları yapıyoruz. Şehrin en işlek 4 caddesinde yapılan çalışmalar sırasında esnafımız bize ciddi sabır gösterdi. Bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.