Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 26 Nisan’da Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Taş’ı ziyaret etti.
Bozova’daki baba evinde Uzman Çavuş Mustafa Taş’ı ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, Taş’ın ailesine de geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaralandıktan sonra Ankara’daki tedavisinin ardından baba ocağına dönen Uzman Çavuş Taş, tedavisinin ardından geçici görevle gittiği Nusaybin’e tekrar dönmek istediğini dile getirdi.
Yaralı Uzman Çavuş Mustafa Taş’ın sağlık durumunun iyi olmasının sevindirici olduğunu dile getiren Vali İzzettin Küçük, yaşanan çatışmayı yaralı Uzman Çavuştan dinledi. Uzman Çavuş Mustafa Taş’ın anne ve babasıyla da görüşen Vali İzzettin Küçük, her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını belirtti.
Uzman Çavuş Mustafa Taş’a geçmiş olsun ziyaretinde Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e Bozova Kaymakam Vekili Abdullah Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz eşlik etti.