İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa’da 250 aileye Ramazan nedeniyle gıda yardımında bulundu.
İHH Şanlıurfa Temsilciliği 250 yetim aileye Ramazan ayı nedeniyle gıda kolisi yardımı yaptı. Sabah erken saatlerde aileler yardımın yapıldığı alana gelmeye başladı. Yetim ailelere kayıtları alındıktan sonra yardım paketleri verildi. Yardımlarla ilgili açıklamada bulunan İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila, İHH İnsani Yardım Vakfı olarak dünya genelinde 80 bin yetime, Şanlıurfa’da ise 601 yerli yetim ve 200 Suriyeli yetime sponsorluk sistemiyle destek verdiklerini belirtti.
Ramazan öncesi olması dolayısıyla yerli yetim ailelerine Ramazan yardımında bulunduklarını ifade eden Atila, “Bu yıl Ramazan ayında 7 bin 500 aileye gıda kumanyası ulaştırmayı hedefledik. Ayrıca bizim giyim mağazamızda da yılın 12 ayı boyunca yetim ailelere ve muhtaç ailelere giyim yardımı yapılmaktadır” dedi.
Hayır sahiplerine seslenen Atila, “ Daha fazla yetime ulaşabilmemiz için hayır sahiplerinin desteklerini bekliyoruz. Çünkü Şanlıurfa’da bin Suriyeli yetim, bin civarında yerli yetimimiz var. Toplamda ise 15 bin yetim yardımlarımızı bekliyor” diye konuştu.