Şanlıurfalı kadınlar, Anneler Günü’nü iki ünlü isimle kutladı. Ekranların sevilen yüzleri Zahide Yetiş ve Hande Kazanova, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin etkinliğinde sevenleriyle buluştu.
Annelere adanmış en özel gün olan “Anneler Günü” nedeniyle düzenlenen etkinlikte, ünlü sunucu Zahide Yetiş ve astroloji uzmanı Hande Kazanova, “Biz Bize Sohbetler” etkinliğinde, sevenleriyle bol bol sohbet ettiler.
ÇOCUKLARINIZA GÜZEL DUALAR EDİN
Alışveriş merkezinin ortak kullanım alanında oluşturulan platformda Şanlıurfalı annelerle bir araya gelen Zahide Yetiş ve Hande Kazanova, samimi sohbetleri ve sempatik tavırlarıyla da büyük ilgi gördü.
Annelere önerilerde bulunan Zahide Yetiş, çocukları kendilerini ne kadar üzerse üzsünler beddua etmemelerini, hep güzel dualarla onların her zaman yanlarında olmalarını istedi.
Platforma davet ettiği annelerle çocuk yetiştirmenin zorluklarına dair fikir alışverişinde bulunan İki ünlü isim daha sonra sevenlerine imza dağıttı. Ziyaretçilerin boyunlarına sarılıp öptükleri Zahide Yetiş ve Hande Kazanova, mütevazı tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünde yer ettiler.
BURÇLARIN AŞK ROTASI
Katılımcıların burç özelliklerine dair sorularını yanıtlayan Hande Kazanova ise, hangi burçların uyumlu çift olabilecekleri konusundaki bir soruyu cevaplandırırken, "Yengeç kadını ile akrep erkeği en uyumlu çiftlerden olurlar” dedi. Kazanova, Boğalar, Oğlaklar ve Başak’ların parayı en iyi kullananlar olduğunu sözlerine ekledi
Platforma davet ettikleri annelerle çocuk yetiştirmenin zorluklarına dair fikir alışverişinde bulunan İki ünlü isim daha sonra sevenlerine imza dağıttı. Ziyaretçilerin boyunlarına sarılıp öptükleri Zahide Yetiş ve Hande Kazanova, mütevazı tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünde yer ettiler.
Yoğun kalabalığın sevgi seliyle mutlu olan ünlü ikili, Şanlıurfalılara gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik nedeniyle teşekkür ettiler.