Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siverek Temsilciliği, 200 yataklı devlet hastanesinde başhekim olarak göreve başlayan Mehmet Nuri Konca’yı ziyaret etti.
TÜGVA Siverek Temsilcisi Mahmut Bahçivan ile yürütme kurulu üyeleri, Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Nuri Konca’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlçe Temsilcisi Mahmut Bahçivan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada,"Yeni görevinde başarılar dilediğimiz Nuri Konca hocamız Siverek için bir çok yeniliğin öncüsü olmuştur. Özellikle gençlerimiz için yaptığı bazı girişimler ciddi anlamda önem arz etmektedir. Karacadağ Üniversitesi Kurma ve Yaşatma Derneği çatısı altında eğitime güzel katkılar vermeye devam ediyor. Bunun gibi güzel girişimlerinin devamını beklediğimiz Türkiye’nin gençliği olarak çalışmalarında nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında hasbihal ettik" dedi.
Başhekim Nuri Konca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Duyarlı gençlere ihtiyaç duyulan bir zaman diliminde yaşıyoruz. Maneviyatın eksildiği maddiyatın ön plana çıktığı günümüzde gençler maalesef ikinci plana itildi. Bu anlamda gençlerin fikirlerinin önemsendiği ve bir Gençlik hareketi olan TÜGVA yönetiminin yaptığı çalışmalarda başarılar diler ve ziyaretleri için teşekkür ederim” diye konuştu.