Viranşehir’de 2016-2017 eğitim-öğretim sezonunun başlamasına sayılı günler kala okul idaresi ve veliler okullarda hazırlık yapıyor. Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’in desteği ile Yollarbaşı İlk ve Orta Okulu tamir edilerek boyandı. Okul Müdürü Ahmet Ekti, Müdür Yardımcısı Lale Karaca, Gözlek İlk Okulu Müdürü Selman Demirel ve Yollarbaşı Orta Okulu Matematik Öğretmeni Nurullah Erek el ele vererek Yollarbaşı İlk ve Orta Okulunu yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırladı.
Konu ile ilgili açıklma yapan Yollarbaşı Okul Müdürü Ahmet Ekti, " Öğrencilerimizin daha nezih bir ortamda eğitim alabilmeleri için Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Ateş’in de destekleri ile okulumuzun fiziki durumunu iyileştirdik. Okulun tamirini yaptıktan sonra okulun tümü diğer meslektaşlarımızla birlikte boyadık. Okulun yeni durumu öğrenci velilerini çok memnun etti. Çocuklarımız temiz bir sınıfta derbaşı yapacağı için mutluyuz. Öğretmenlerimize de fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’in okul onarımı için imkanları seferber ettiğini de vurgulayan Ekti, " Milli Eğitim Müdürümüz çalışmalarımıza tam destek verdi. Kendilerini bu fedakarlıklarıdan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.(EZ)