Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Aladdin Milli’nin organize ettiği, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından ’’Hayatlı Evin Hayaleti-2’ adlı tiyatro oyunu sergilendi. Büyük ilgi gören oyun, izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenen oyuna, Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Zekerya Alper İnanç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Nufüs Müdürü Faysal Turan, Organizasyona ev sahipliği yapan Belediye Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü İbrahim Çoban, STK Temsilcileri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Hasan Ocakoğlu’nun yazdığı ve yönettiği, iki perdelik oyun, tiyatro severler beğeniyle izledi.

Bölgedeki evlerde yaşanan trajikomik olayların konu edildiği oyunda, yöre insanının yaşadığı durumlar mizahi bir anlatılma sergilendi. Tiyatro gösterisinin sonunda kapanış perdesi çekilince izleyiciler dakikalarca oyuncuları ayakta alkışladı. İzleyicilerin beğenisinden çok memnun olduğunu belirten Oyunun yazarı ve yönetmeni Hasan Ocakoğlu, beğeniyle izleyen ve alkışlayan bütün izleyicilere teşekkür etti.

Öte yandan organizasyonu üstlenen Büyükşehir İlçe koordinatörü Alladdin Milli "Belediye olarak görevimiz sadece halka Yol, Su ve Benzeri fenni yardımları götürmek değil, Belediye olarak sanatsal ve kültüre anlamda da sosyal sorumluluk bilincinde olmak gerekiyor. Viranşehir halkına bu ve buna benzer organizasyonları sıklıkla yapmaya çalışacağız" diye konuştu.