Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yardıma muhtaç çocukların eğitim giderlerinin karşılanması için kadınlara yönelik kahvaltı programı düzenlendi.
Sosyal sorumluluk projelerine önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez yardıma muhtaç çocukların eğitim masraflarının karşılanmasına yönelik kahvaltı programı düzenledi. Davetiyelerin ücretli olduğu programa katılım yoğun oldu.
Bir otelde düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı Ümran Bilim, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, ilçe belediye başkanlarının ve bürokratların eşinin yanı sıra davetliler katıldı.
Program öncesi katılımcılara yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür eden Genel Sekreter Abdulkadir Açar, "Kadının çocuk üzerindeki emeği erkeğinkinden çok daha baskın ve çok daha anlamlıdır" dedi.
Şanlıurfa’nın gelişmesi için erkek, kadın ayrımı yapmaksızın herkesin ele ele vermesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Genel Sekreter Açar, "Böylesine bir programa olan ilgi beni çok mutlu etti. Kadınlarımızın gösterdiği bu hassasiyet, bir kez daha birlik ve beraberliğimizi göstermiştir. Daha iyi bir Şanlıurfa ve daha iyi bir Türkiye için kadınlarımızın çocuk yetiştirmekteki emeğini tebrik etmek gerekir. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.