Haber46, 2011 seçimleri öncesi Kahramanmaraş halkına soruyor. Kimin ya da kimlerin Kahramanmaraş milletvekili olmasını istiyorsunuz?

Şehrimize milletvekili olarak en büyük katkıyı kimlerin yapacağını düşünüyorsunuz? Mevcut milletvekillerimizden memnun musunuz? Kimin hangi partiden aday gösterilmesini istiyorsunuz? Anketimizin ilk aşamasında Haber46 isim vermeyecektir. Sizler yorum kısmına kimlerin milletvekili olmasını istediğinizi ve nedenlerini yazabilirsiniz. Dikkat edilecek hususlar; 1. Kimin milletvekili olmasını istediğinizi yazabilirsiniz. Ancak, kimlerin aday gösterilmemesi gerektiğiyle ilgili yorumlara mümkün olduğu kadar yer verilmeyecektir. 2. İsmi geçen kişilerle ilgili ağır eleştirilere izin verilmeyecektir. Çünkü burada ismi geçen kişiler kendi iradesiyle değil, sevenlerinin iradesiyle yer alacaktır.

3. Gelen yorumlarda yazılan isimler veritabanımızda listelenecek ve en çok kimlerin adının yazıldığı tespit edilmeye çalışılacaktır. İleride gerekirse en çok yazılan isimler üzerinden anket yapılacaktır. Bu nedenler aynı IP üzerinden seri yorumlara müsade edilmeyecektir. 4. Kahramanmaraş siyasetine yön verecek bu çalışmada halkımızın sesini duyurmaya çalışacağız. Yorumlarda belli bir seviyenin korunması için gayret göstermeliyiz. 5. Yorumlarda, sitemizin daha önce belirlediğimiz yorum kurallarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Yorum kurallarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Anketimizin ülkemiz ve Kahramanmaraş için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Buyrun. Söz sizde...